Willem Wever
uw gastheer

Kom in contact

Het beste kunt u direct contact met ons opnemen om te checken of wij nog het door u gewenste appartement beschikbaar hebben op de gewenste datum. Ga niet naar andere platforms waar wij op vermeld worden. Dit bespaart u en ons allebei geld!

Contact Info

Telefoon: (+34) 693 523 977
of              (+31) 624 418 504

E-mail: willem.wever@hotmail.nl

Adres

Avenida del Albir 2 Appartement 1J
03581 Albir Spanje

ONZE BEREIKBAARHEID

Express Connect-shuttletransfer, die passagiers van de luchthaven van Alicante verbindt met de belangrijkste toeristische steden langs de oostkust van het vasteland van Spanje. De Express Connect-shuttletransfer verbindt alle officiële toeristische accommodaties of op loopafstand van elk van de luchthaven van Alicante, met La Cala de Finestrat, Benidorm en Albir. Met een garantie van maximaal 4 haltes en een gemiddelde wachttijd van 30 minuten op de luchthaven is onze Express Connect-shuttle uw fast track to resort. Voor de resorts van Alfaz del Pi, Altea en La Nucia garanderen we maximaal 6 haltes die ook de resorts van La Cala de Finestrat, Benidorm en Albir kunnen omvatten. Dit is een gedeelde pendeldienst naar de luchthaven die het hele jaar door 7 dagen per week beschikbaar is vanaf de luchthaven van Alicante.
Het is de snelste shuttleservice die beschikbaar is en een uiterst betaalbare manier om van de luchthaven van Alicante naar onze populairste resorts aan de Costa Blanca te reizen.
Een snelle, betrouwbare shuttleservice luchthaven en een van onze snelst groeiende populaire shuttleservices.

Kosten Alicante airport naar Albir € 20,- per persoon

Spanje is één van de populairste vakantielanden ter wereld. Het land heeft dan ook heel wat te bieden. Je kan er ronddwalen in historische steden, uitrusten op langgerekte stranden en natuurlijk vooral genieten van de Spaanse zon.
De meeste mensen vliegen naar Spanje, maar veel Belgen en Nederlands trekken ook met de auto naar het zuiden. Om Spanje te bereiken kan je verschillende routes volgen. Welke route de beste is, hangt natuurlijk af van je start- en eindpunt, maar ook van wat je onderweg wil zien of doen.

Onze Express Connect-shuttleservice van de luchthaven van Alicante naar Albir verbindt met de belangrijkste toeristische stad Albir, gelegen aan de Costa Blanca in het zuidoosten van Spanje, in de Gemeenschap van Valencia. De shuttlebus van de luchthaven van Alicante naar Albir verbindt alle officiële toeristische accommodaties of op loopafstand van elk. Dit is een gedeelde shuttlebus van Alicante Airport naar Albir met een garantie van maximaal 4 haltes en 30 minuten wachttijd op de luchthaven. Dit is een gedeelde shuttleservice die het hele jaar door rijdt van de luchthaven van Alicante naar de populaire badplaats Albir. Een snelle, betrouwbare pendeldienst naar de luchthaven en een van onze snelst groeiende populaire pendeldiensten.

Meta Bike Café Professional Bike Hire Centre. Wij hebben de grootste vloot van Full carbon racefietsen te huur aan de Costa Blanca. Wij leveren af op uw accommodatie (Alicante, Villajoyosa, Benidorm,Altea, Calpe, Denia). We verhuren ook mountainbikes en bieden een volledige service voor begeleide fietstochten, zowel voor racefietsen als voor mountainbike. Onze fietsverhuur winkel is centraal en gunstig gelegen in Albir, 3 km ten noorden van Benidorm. Meta Bike Café is het centrum van de wielersport activiteit in de Costa Blanca. Wij bieden fietsverhuur met een ontmoetingsplaats, om samen te komen en rit opties te bespreken. U kint ook delenem aan onze ritten. Ook beschikken we over GPS-routes, routekaarten en de allerbeste 1: 225.000 wegenkaarten. In de winter en in het voorjaar organiseren we fietstrainingskampen aan de Costa Blanca Vanuit Albir kunt u landelijke Spanje te ontdekken met de fiets en de rustieke dorpjes bezoeken, omringd door prachtige kust- en berglandschap. Deze regio biedt het allerbeste wegen voor fietstrainingen in Europa. Gelegen tussen de luchthavens van Alicante en Valencia.

TOP